Home » » 2013,TAHUN KEKAYAAN & KEJAYAAN

2013,TAHUN KEKAYAAN & KEJAYAAN

Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi tahun rezeki iaitu tahun 2013 nanti. Menurut pakar pernomboran Malaysia, tahun 2013 membawa banyak rezeki dan wang mengikut kaedah Pernomboran Metafizik.

2+0+1+3=6. 6 adalah simbol dan nombor bagi rezeki dan juga wang. bagi anda yang dilahirkan dengan mempunyai status kewangan 6, tidak perlu risau lagi kerana anda adalah seorang penyimpan yang bagus. tapi adalah lebih bagus lagi sekiranya mata angin tengah anda juga bernombor 6 supaya ada penjanaan wang yang sentiasa terapung.
Antara komponen asas yang perlu ada untuk menjana kekayaan adalah seperti banyak angka 6 pada tarikh lahir dan tahun semasa anda. ini supaya penjanaan dan pembiayaan sumber pendapatan yang banyak dapat dilakukan.
Antara komponen lain pula adalah sekiranya terdapat angka 6 pada pola tertentu maka wang mudah masuk dan terapung dalam sistem kewangan anda. Wang juga akan mudah terkumpul sekiranya anda mempunyai angka 6 pada petak pola yanv lain pula. Wang juga akan dijana secara berterusan sekiranya anda mempunyai angka 6 di pola yang lain mengikut kaedah pernomboran. 
Anda boleh mempelajari sendiri tentang rahsia pola pernomboran dengan Cikgu Ad sekiranya anda berminat boleh melayari blognya www.eddyrosyadi.net

0 ulasan:

Catat Ulasan


TERBARU! Perolehi US Dollar pada Setiap Minggu & Wang Tunai dalam gandaan RM50 & RM100 pada Setiap Hari, terus ke akaun bank anda. Sila kunjungi :
http://zapit.nu/TeknikMenjanaPendapatan


 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Wan Dmax - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger